5 Easy Facts About iş ayakkabısı Described

Wiki Article

Batma direncine karşı korumayla donatılmış bir ayakkabı daha önce S1 ise P işaretini alıyordu, S2 ise S3 oluyordu .  Ancak bu işaret, ara taban korumasının hangi malzemeden oluştuğunu söylemiyordu.

TPU laminasyonlu yapı ise saya üzerinde ekstra dayanıklılık sağlayarak, ayakkabının formunu uzun süre korumasına gardenımcı olur. Bu sayede hem estetik açıdan hem de işlevsellik bakımından beklentilerin ötesinde bir performans sergiler.

Enerji Emici Topuk: Ayakkabının topuk kısmında enerji emici bir özellik bulunur, bu sayede darbe etkileri azalır ve uzun süreli kullanımlarda konfor sağlanır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Aşağıda en iyi iş ayakkabısı modelleri ve çok satan iş ayakkabı çeşitleri vardır. Bunlar içerisinden çalıştığınız iş kolu ve alanda kullanabileceğiniz olanları satın alın. Güvenlik belge ve sertifikalarına sahip iş ayakkabısı sizi en iyi biçimde korur.

Burun kısmı darbelere karşı ekstra koruma yaratan özel ayakkabıları fiyat karşılaştırması yaparak incelemeye dikkat etmelisiniz. Öte yandan taban kısmı ile dikkat çeken çelik burunlu iş ayakkabısı seçenekleri de mekap iş ayakkabısı dimension sunulur.

Isı ve Alev Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

Blog site Kategorileri Genel EN 20345 S3 iş ayakkabısının burun koruma ve ara taban koruma özelliğine sahip olduğunu gösterir.

Genellikle deri veya sentetik malzemeler kullanılarak üretilirler. Bu malzemeler, ayakkabıları kırışmaya veya delinmeye karşı korur ve ayakları dış etkenlerden korur.

Mekap iş ayakkabısı modellerinin arasında en sık tercih edilenlerden biri de çelik burunlu olanlardır. Çelik burunlu iş ayakkabıları, güvenlik amaçlı olarak tasarlanmıştır ve ayakları darbe, sıkışma ve kesilme gibi risklere karşı korur. Çelik burunlu iş ayakkabılarının bir diğer avantajı ise dayanıklılığıdır.

Diğer bir mekap iş iş ayakkabısı giyemez raporu hangi bölümden alınır ayakkabısı modeli ise suya dayanıklı olanlarıdır. Bu ayakkabılar, dış etkenlere karşı koruma sağlayarak, su geçirmez özellikleri sayesinde çeşitli hava koşullarında rahatlıkla kullanılabilir.

ayakkabı süfor every saglamlık görünüm four×four yalnız benim ayak baş parmagımı inanılmaz derecede patlattıyor ayakkabınıbın celık kısmının baş parmak kısmını birazdaha açsanız olmazmı buna bir çare bulun allah rızası için bu ayakkabılar ayağı ince olana göre yapılmış ayağı geniş olan giyemiyor

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety yds iş ayakkabısı etiketiyle paylaşabilirsiniz.

SRC işareti ise ayakkabının kaymaya karşı yüksek direnç gösterdiğini ve zorlu iş ortamlarında dahi güvenle kullanılabileceğini belirtir.

Report this wiki page